jag är en lat kossa

Hej hej lessen att jag inte skrivit på ett tag nu, men det har varit sååå mycket just nu.
Fullt ös på jobbet och nedläggning utav bensinen och en himla massa hemma, så jag har varit så psykist utmattad så ajg knappt orkat stå på kvällarna.

Men nu ska väl saker och ting lugna ner sig ett slag hoppas jag.

I fredags vart jag ute på världens underbaraste ridtur med anna (bilder finns på facebook) eller fajsbok som man käre make säger.
Han är för övrigt inte hemma utav iväg så nu ska jag bo själv några dar.. på både gott och ont- men jag e ganska tuff så det finns inte så mycket som skrämer mig..

I fredags var det fest. hej-å-hå..
Slutade med ett halft avbitet finger och några klösmärken på några utav festdeltagarna och jag var faktiskt inte inblandad jag var ute och rökte så linda är mitt vittne.. ha ha
kalaset för mig slutade vid 03 då ville jag hem.. skulle ju fan upp och jobba vid 10 dagen efter så jag körde.. skönt. de som tittade in med sina bleka ansikten och spritosande andedräkt kände jag ingen sympati för.. de mådde så de förtjänade..

Sen så har ju fröken håård kommit ikapp sig med sin vikt..
1 januari vägde jag hela 84,3 kg.. det kallas macken och kärlekssjukan. mysiga hemmakvällar och massa gott "provsmaknings" godis på jobbet har gjort sitt men nu 11 veckor senare ligger jag på 75,5 stadiga pannor.. och mindre ska jag bli med lite hjälp ifrån pållarna.. SKÖNT!
Totalt = 8,8 kg shohoo så om 1,2 kg väntar shopping i staun för 1000Kr min lilla belöning till mig själv.
Men igår så blev ajg så himla glad så jag åt faktiskt lite godis till tonerna utav ROBINSON 2009..
Gillar denna säsongen.. vilken utmaning ocg min favorit är faktiskt Beatrice villken kämpe.. fast lite bad att hon inte åt ödlan.
Men Linda Isacsson som jag ahr gillat så mycket innan hon verkar ju helt anti eller så hade hon fan PMS eller något, va fan var det med henne ?? någon som vet?? såg ju helt äcklad ut.
aja sen blev det ganska så tidigt i sängen jag vart ju skit trött efter fredagen, så klockan hade väl precis slagit nio när vi förflyttade oss till sängen.. så härligt att ligga där och kika på tv.. ME LIKE .,.

jag tror föresten att min lille ingvar har slagits med något ute i mörkret för det var världens holabaluns där ute innan.. shihoo postbanken..

ush nu står klockan på 21:08 och ajg vill inget hellre än att gå och lägga mig. men vi får väl se vad som blir av kvällen.
Jag ska ju inte börja jobba förens 11 i morgon var det sagt. häärligt..

Fick precis ett samtal ifrån mannen i mitt liv att han äntligen var framme. bra! han sa att det vart värsta ovädret i rydaholm men här är det lugna gatan! Håller tummarna att det håller i sig..
Jag har varit strömlös typ 3 gånger utav 4 han har varit iväg.. inget kul..
nähä.. vi får se vad som händer men nu ska jag ut på fajsbok..
Puss och godnatt

RSS 2.0