Katt med värsta anfallet..

jo min lille Ingvar är en kul typ, han verkar då inte rädd för varken hunden, eller tjocka Flippan..
Han gick fram lite försiktigt till henne igår morse å hon började morra, (tanten måste ju visa vem hon iaf tror bestämmer) men Ingvar blev arg och lappade till henne över näsan och hon sprang iväg och satte sig vid dörren och hajade nog inte riktigt vad som hände, ha ha det kan hon ha..

Sen märkte jag att grannens fula lilla hund löper för taxen fick tuppjuck igår och smög iväg lite fint när jag pratade med grannen.. mm fiiint stod och gapade och skrek i säkert tjugominuter utan att hunden kom, sen skulle ricky hämta posten och då såg han den lille gynnaren på väg upp till dumme dumme dansken och dumme dumme danskens hund..

Tror ni matte vart sur eller, fast det där skägget kan man inte vara sur på nån längre stund. ha ha tur för honom kanske,
Palle var jätte glad att få komma iväg en stund och lufta dammet lite, inne-fisar-hunden kallar jag honom för så fort det är taskigt väder ute känner taxen att det är mycket bättre att kissa inne, visst dom skäller tänker han säkert men jag blir ju inte blöt iaf! iofs såvida att "jakt sakerna" kommer fram då blir det vibrationer i taxens skägg och det blir mycket ivrigt att få komma ut, så om ricky bara ska sitta på pass och hynden inte får följa med så får man ha västa avlednings manöver med hans gummianka som vi döpt till Birger, Palle gillar sin Birger mycket, väldig mycket men inte ens Biggan kan få Palle på andra tankar när husse tar fram bössan.

Sen ska det rejsas runt i hela huset och det ska jagas lite kise med så han får hämnas lite för att han inte fått följa med..
Nähä nu ska jag sänka bensin priset om gått ner hela............ 10 ÖRE!!! wow.. värsta applåden nu allihopa

Tråkigt väder, tråkiga kläder..

Jaha ännu en regnig jävla skitdag rent ut sagt, har varit på bolaget och handlat för bara 740 kr.. rekord.. men morsan å la familia kommer ju på fredag och då måste man ju vara förberedd, till och med lille Tobbe kommer shihoo..

Fast han känner sig ju så illa tvungen nu när syster yster fyller år. hela 21 år aja aj aj inte kul men nån gång ska man ju bli äldre och det råkar lustigt nog infalla VARJE ÅR??? konstigt..

Sen var jag inne på maxi och handlade mat.. tänk så mycket det blir när man har gäster och det blev drickabackar å massa annatt jox,
 men men det är värt varenda öre att ha folk hemma som man tycker om..
åååååhhh va jag saknar dom..
hade velat att dom kom idag, men det är klart när hela huset är upp-och-ner, vad ska man göra jag städar och städar och städar men en sambo en anställd en liten tax och två katter skitar ner ganska så mycket.

Jävla tur att en annan inte gör det.... ASG... ASG.

Aja sitter just nu på jobbet och har ingenting att göra.. fy fasen va lojt.
Håller tummarna att Cissi eller någon annan kul kommer in och tjötar lite så tiden går lite fortare..
Ikväll blir det väl lugna gatan hemma ..

Nu har Ricky o Tony varit här o fikat, ja sa ju att det skulle komma innågon kul idag.. aja
nu är det bara ca 3 timmar kvar tills jag stänger..

Nähä arbete väntar:
Kör lugnt det är halt där ute!

Fiat Doblo Time shihoo

Hrrm jo det är sant, att idag kör emelie håård, FIAT DOBLO även kallad "Svulsten".
Fick ett förslag igår utav Sambo..
-Om du vill kan du få köra Doblon i morron..
-Nä aldrig i livet, jag sitter hellre i en tunna med ren skit än och kör den bilen, jag ska ha mercan.
-Ja men jag älskar ju dig så mycket så att du kan få låna doblon i morgon.
-Men jag vill inte köra den jävla Finlandsfärjan.
-Men snälla snälla snälla lilla gumman. kan du inte köra doblon i morgon jag ska ju hela vägen upp till ätran och då kan du ju inte låta mig sitta och plågas i den...

(jag måste vara född försnäll alltså) så jag svarade att javisst skit samma det är nog ingen som märker något...
MMMMmm juuust det, bara varenda kund som känner mig har reagerat!
så snart ska jag och svulsten hem. och detta är enda och sista gången (håller tummarna)

Ciao

Ingvar bara Bråkar..

min lille goe kise

Nu  när jag sitter här vid datorn så kommer min lille kise upp, och hoppar rätt upp i mitt knä.. 
Å så mysigt tänker säkert ni men så är inte fallet, för klor på kattungar gör också ont och likaså när han ska försöka fånga mina fingrar på tangentbordet är inte heller så mysigt som man skulle önska kanske.

Och att gå på bordet har han inte heller riktigt hajat att man inte får göra.. men iaf kunde varit mycket värre än så..
 Aj aj aj, vrål kelen kisse som håller på att trilla ut ur mitt knä är ingen höjdare heller när klorna riktIG`^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^..  IE ville bara skriva lite..

Jo iaf när klorna riktigt gräääver sin in i skinnet rakt igenom både långkalsonger och jeans.
Men endå det är en ganska så trevlig liten typ denna kise förstår ni, just nu springer han framför skärmen och jagar bokstäver som ploppar upp från absolut ingenstans. och den där musen är ganska lajbans tycker han..

Ha ha vad vore livet utan djur, jo ganska så enkelt man behöver ju aldirg planera vem som ska ha vilket djur om man reser bort eller om amn skulle dela på sig, men ack vardagen skulle bli tom, riktigt tom utan både Flippan, Palle och Ingvar.. visst lite rensning utav lådan och några döa möss utanför dörren en varm sommardag eller lite sönderbitna skor för ja iaf 4000 kr.. och kläder men endå,

Att varje dag komma hem ifrån jobbet och du har en gladliten Tax som möter dig vid dörren, trotts att det regnar eller det har gått skit dåligt på jobbet, eller när man ligger lite halvfrusen i soffan   och en liten varm kise hoppar upp och lägger sig på magen.. mys mys djur är nog inte så illa endå även om de kräver lite jobb emellanåt. nähä nu ska jag ingvar och palle gå ner och brygga matte en stor kopp med riktigt starkt kaffe..

Härligt väder!

Först vill jag bara presentera bloggen:
Den är lika förvirrad, sjuk och konstig som jag, så den kommer nog att roa många misstänker jag.

Idag är en sån dag när man har ångest över det mesta, hur lite man hinner med sina djur, sitt hus och hem.
Men SOLEN skiner ju ifrån sin (nästan) klarblåa himmel.

Livet är allt bra underbart ibland, igår var vi på bio min ricky och jag, ja å sen har ju "La Familia" fått en till (inte en ny utan en till) familje medlem, han heter Ingvar och är en röd vit katt hane på idag ca 14 veckor och det är mammas lille bäbis, men Taxen är väl inte riktigt lika glad när någon annan än han får all uppmärksamhet! ha ha..

I helgen kommer mor med hela familjen då en viss blondin fyller år ha ha.. ja du nu vankas 21 år fy fan vilken panshis (=smeknamn för Pensionär) man börjar bli.

Igår skulle jag börja fixa med mina hagar hemma , men en viss Böckling hade ju varit i farten med ett motorsåg och fällt den största jävla Ek som fanns på hela gårdjävlen rakt över mitt staket. Såååååå detta inebär med andra ord JOBB JOBB JOBB och gissa.. MER JÄVLA JOBB..
Hoppas han inte har lika dålig prick-förmåga i sänghalmen..

Här på jobbet är det lugna gatan, men har man inte jobb så får man, så fort man tror att det är lite lugnt ja då ska väl pumparna börja krångla eller varför inte ett spännande strömavbrott..
Här händer det alltid grejer..

I morgon ska ricky på kurs och jag (tror) jag jobbar Ettermidda. kanske hinner med en fika med eller hos nån, får se eller så blir man sittades här skulle jag tro (mm antagligen)
Sen ska man ju hinna rida med Cissi nån dag med, är så kul och rida med henne för hon e lika Crazy som jag på hästryggen.. skönt att slippa mesa med allt.. det är man ju ganska så van vid..
-Det är för brandt, det är för blött, det är för halt, det är för mörkt, min sadel är obekväm jag vill hem, och det vanligaste
-EMELIE DET GÅR FÖR FOOOOOORT!

Nähä nu kommer väl snart posten tror jag.
Ha det gött och simma lugnt

Välkommen till min nya blogg!

Ja denna blogg är en salig röra utav mitt liv, mina vänner och min familj.
Den kommer (jag lovar) att vara lika sjuk och förvirrad som jag är i vanliga fall, så inget fejk med dialekter eller annat tjafs.
För detta är min blogg och här bestämmer jag!

det kommer handla om min vardag och allt som händer i min närhet både hemma och på jobbet och ni som känner mig kommer känna igen mycket utav det som skrivs men precis som jag kommer det vara en salig röra utav stort och smått och sött och salt

RSS 2.0