Ridningen har börjat komma igång

Ja det är faktiskt sant.. nu har jag 2 helt underbara hästar som jag börjat rida, visst stallet ligger en bit härifrån men det gör inte så mycket, hästarna är helt bedårande det är så himla roligt att börja komma igårng igen, jag har verkligen saknat detta

Det var verkligen som en skänk ifrån ovan när jag fick kontakt med Janne Zantos och Blixten villka hästar.. Passar mig perfekt.
Zantos e en riktig liten bus med mycket personlighet och en näve vilja, blixten e ju bara för cool, han e inte rädd för något den grabben.

Sen vill jag grattulera Thomas i stallet till Silver-placeringen i Non-pro reining och bronsplaceringen i Cutting all-ages i Appaloosa Em 2009 Aachen Tyskland.

High Scooting Lena.. vilken häst, vilken stjärna..

Sist nu när jag redd så hade Zantor en lös sko höger bak, men sån röta jag hade, Madde å thomas hade hovis ute så han slog på dojjan igen, sen tränade vi "Rollbacks" Det innebär att du vänder hästen och han drar iväg i galopp sen en tvärnit och vända 90 grader och galopp igen. när jag väl kom in i det och zantos satsade lite så höll ajg jävlar på att flyga ur sadeln.. ha ha, Men zantos var inte så sugen på att gå i form så vi fick väl traggla en 20 minuter innan han gav med sig! jäkla pålle-bålle. Men lille blixten han gör som han blir tillsagd, vilken otroligt lätt häst att handskas med.
Han påminner mycket om min lille kille i sättet men inte i kroppen.. ha ha BIG DIFFERENS!

Jaha nu ska vi ut till stallet tänkte jag! Ha det gott Kram Emelie

RSS 2.0